Velkommen til min blog!

Se: www.susanneclodpedersen.dk
Jeg har fået en hjemmeside og skriver fremover ikke her på bloggen, men vel mødt på hjemmesiden :-)



Jeg hedder Susanne Clod Pedersen, jeg er 42 år, forfatter, pianist, organist, lærer ved universitetet, gift med en jyde og mor til fire børn.

Jeg anser mig selv som en slags Daneskjald, og det er mit mål at levendegøre og formidle danmarkshistorie gennem intens fiktion.

Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig: susanneclodpedersen@gmail.com

eller på min facebook.

Som forfatter hersker man over fantastiske skæbner og styrer vejrtagende begivenheder og vældige dramaer, og nu og da bliver en ildblodet viking, en udstødt kvinde, en hårdtprøvet livlæge eller en idealistisk ridder sendt af elfenbenstårnet, men hvad der hænder dem derude i virkeligheden, og hvad læserne synes om dem, får man selv forbløffende lidt at vide om.
Derfor er enhver respons inderlig velkommen!

Vel mødt!

Susanne Clod Pedersen





"Den højeste ære" er lige på trapperne.

Lige straks udkommer Den højeste ære, og jeg glæder mig!
Den er blevet rigtig flot, og den er simpelthen så dramatisk, at bogen KAN eksplodere imellem hænderne på læseren, så ned med visiret og på med panserhandskerne!
Og det går rigtig godt med sidste bog, som jeg nu er halvvejs med. Jeg tror, det lykkes at trumfe trilogiens foreløbige klimaks, selvom jeg havde en tid, hvor jeg spekulerede meget på, hvordan Tolkien mon havde det efter slaget ved Helms kløft? At lægge så massiv en begivenhed som denne - eller som jeg gør det: Slaget ved Azincourt - i midten af en trilogi, giver forfatteren en værdig udfordring, men de mennesker, som læser med på sidste bog, har alle kuglerunde øjne og råber efter mere.
Det er utroligt spændende og drænende at samle alle trådene i så vældig en historie og spænde relationerne til det yderste, og det føles som at stå og hukke en katedral ud af et marmorbjerg og bare mangle de sidste kupler...