Velkommen til min blog!

Se: www.susanneclodpedersen.dk
Jeg har fået en hjemmeside og skriver fremover ikke her på bloggen, men vel mødt på hjemmesiden :-)



Jeg hedder Susanne Clod Pedersen, jeg er 42 år, forfatter, pianist, organist, lærer ved universitetet, gift med en jyde og mor til fire børn.

Jeg anser mig selv som en slags Daneskjald, og det er mit mål at levendegøre og formidle danmarkshistorie gennem intens fiktion.

Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig: susanneclodpedersen@gmail.com

eller på min facebook.

Som forfatter hersker man over fantastiske skæbner og styrer vejrtagende begivenheder og vældige dramaer, og nu og da bliver en ildblodet viking, en udstødt kvinde, en hårdtprøvet livlæge eller en idealistisk ridder sendt af elfenbenstårnet, men hvad der hænder dem derude i virkeligheden, og hvad læserne synes om dem, får man selv forbløffende lidt at vide om.
Derfor er enhver respons inderlig velkommen!

Vel mødt!

Susanne Clod Pedersen





PRESSETEKST: 1. bind af Hialmar-trilogien er udkommet

”Vadmel og pjalter, perlestukne klæder og strudhætter i alle længder. Barbenede drenge løb om med løsgående svin og høns, og svajende drukkenbolte hujede ad løsagtige kvindfolk, mens hundene snappedes om benene på tyngede lastdragere. Kurve blev båret på hovedet, over armen eller på ryggen, og tjenestepiger og koner gjorde indkøb med småbørn i skørterne... ”

Året er 1415 og Hialmar Gunwardsøn slås til ridder i Søborg kirke.
Slægtsfejde, turneringsridt, fjendskab og hævn. Voldsomme og uventede begivenheder kaster den unge ridder ud i en hovedkulds flugt mod en større verden.

Hialmar vikles ind loyalitetskonflikter og storpolitik og må kæmpe for sin ære og sin kærlighed, men han står ikke alene. I følgeskab af jomfru Arina, væbneren Erland, pagen Guster og kammerpigen Hedvig udnytter Hialmar sine muligheder i en tid, hvor sværdet og lansen havde magt, og troskab var altafgørende – en tid, hvor de tyske købmænd fik stadig større politisk indflydelse, og hvor slægtens ære gik forud for menneskeskæbner og blodsbånd.

Hialmar-trilogien er inspireret af de gamle autentiske ridderberetninger og fører læseren dybt ind i selve riddersjælen."De gyldne sporer" introducerer læserne for riddertiden i Danmark i år 1415, hvor kongen, Erik af Pommern, ruster sig til krig mod holsternerne og hansaen i Lübeck og hvor resten af Europa er på vej mod renæssancen.

Hialmar udkom Torsdag den 13. marts 2008
Andet bind udkommer til efteråret med titlen"Den højeste ære"